TILAUS -JA TOIMITUSEHDOT


Hinnat ja maksutapa

Hinnat ovat tukkuhintoja, vapaasti varastostamme ja voimassa toistaiseksi sitoumuksella. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.
Hinnat verkkokaupassamme on esitetty ilman ALV:tä (ALV 0 %).

Pakkausveloitukset:

  • Pitkän tavaran pakkausveloitus on 16,50 €/nippu, kertalavan ja teholavan 8,00 €/kpl ja FIN/EUR-I 12,00 €/kpl sekä lavakauluksen 15,00 €/KPL (ALV 0 %).
  • Pahvisista EURO - laatikoista, - kansista ja – kauluksista 16,50 € / 2,75 € / 11,00 € kappaleelta.
  • Kerroslevyjen kuljetustelineen pantti on 750,00 €/kpl ja kerroslevyjen pakkausveloitus on 25,00 €.
  • Alumiiniprofiilien kuljetushäkin pantti on 250,00 €/kpl. Pantti hyvitetään, kun teline palautetaan. Palautus tapahtuu aina asiakkaan kustannuksella.

Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään kotimaan laskutukseen.

Tilauksen käsittely, toimitusehdot ja toimitustavat

Myyjämme huomioi mahdolliset asiakaskohtaiset hinnat, sekä ottaa yhteyttä tarvittaessa sopiakseen tarkemmin toimituksesta. 

Toimitamme tuotteet sovitulla tai halutulla toimitustavalla asiakkaalle, esimerkiksi Posti, Matkahuolto, Kaukokiito, DHL, jne.

Toimituskulut lisätään laskuun, tai lähetetään asiakkaan rahtisopimuksella.

Palautusoikeus

Kauppamme palvelee ensisijaisesti yritysasiakkaita. Sopimus syntyy, kun tilaus kirjautuu järjestelmäämme. Järjestelmä lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, mikäli asiakas on antanut kelvollisen ja toimivan sähköpostiosoitteen.

Reklamaatiotapaukset käsitellään aina myyjän kanssa erikseen.

Toimitusaika ja maksuehdot

Toimitusaika on riippuvainen tuotteiden saatavuudesta. Järjestelmä antaa tuotteelle saatavuustiedon. Myyjämme käsittelee tilauksen ja lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, josta käyvät ilmi toimituksen toimitusajankohta ja maksuehto. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan, jos toimitusajankohdasta halutaan poiketa.

Lisätty ostoskoriin