TIETOA YRITYKSESTÄ


Finnegrip Oy n perustettu vuonna 1994. Toiminta alkoi kuitenkin jo vuosia aikaisemmin Säkylän Terästyö Peltonen & Peltonen Ay:ssä.

Finnegrip Oy:n toiminnan tarkoitus:

Liikeidea

Finnegrip Oy on perävaunujen laitatolppien ja muiden lavarakenteiden suunnittelija ja valmistaja. Tuotamme kestäviä ja nykyaikaisia laita- ja lavarakenteita, joita käyttävät tänä päivänä tuhannet kuorma-autoilijat, kuljetusliikkeet ja autokoritehtaat niin Suomessa kuin Euroopassa.  Valmistamme mm. laitatolppia, saranoita, alumiiniprofiileja, runkoprofiileja ja muita perävaunuihin liittyviä varusteita niin Suomen kuin Euroopan markkinoille. Työnkuvaan on tullut  robottihitsaukset joiden avulla kykenemme valmistamaan alihankintana hitsaukset ja kokoonpanot kolmella eri tyyppisellä hitsaus solulla. (Mig x2 ja Tig x1)

Miksi juuri Teidän kannattaa ostaa meiltä?

Tuotteemme on suunniteltu ja rakennettu kestämään rajua käsittelyä, ja kaikkia niitä vaatimuksia, mitä kuljetukset ja työ alalla edellyttää. Nykyaikaiset kiinnitysratkaisumme helpottavat kuljettajan työtä ja kestävyytensä johdosta kalusto pysyy paremmassa kunnossa pitempään.  Hitsaus laadun varmistamiseksi teemme 85 % hitsauksista nykyaikaisilla roboteilla.

AJANKOHTAISTA

 Finnegrip Oy  investoi Suomessa  ensimmäisiä kylmälanka tig-hitsaus robotteja.Kyseessä on siis virallisen tiedon mukaan maailmanlaajuisesti ensimmäinen Kempin laitteistolla toteutettu lisäainelangan syötöllä varustettu tig-hitsausrobotti. Heillä oli jo ennestään Hyundain mig-hitsaussolu ja nyt se sai kaverin. Uusin mig robotti solumme otettiin käyttöön 01/23 

Jos yrityksellänne on tarpeita Tig/Mig robotti hitsauksiin niin otappa yhteyttä . Roboteilla pystymme saamaan vakaan laadun pienistä sarjoista isoihin .

Juha Kaskinen /TJ   0445521967    juha.kaskinen@finnegrip.fi

Jere Kaskinen / Työnjohto/ Robottivastaava   0445521995   jere.kaskinen@finnegrip.fi

UUDET KOTISIVUT LÖYTYVÄT OSOITTEESTA www.robottihitsausta.fi  käsittelee lähinnä alihankintana suorittettavia robottihitsauksia.


Lisätty ostoskoriin